Sušilniki las

BaByliss sušilnik las 5790PE

Poskrbite za svoje lase  in si vsak dan ustvarite profesionalno frizuro z sušilcem za lase BaByliss Paris 5395PE. Visokozmogljiv 2300 W sušilnik za lase z lahkim dizajnom zagotavlja hitro in udobno sušenje las pri vsaki uporabi. Ta čudovit sušilec za lase s koncentratom ter razpršilnikom in aktivnimi ionskimi balzami ponuja salonsko kakovostno sušenje z gladkim zaključkom brez naelektrenosti.

Šifra: 5790PE

59,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • 2300 W
  • Ionski nadzor naelektrenosti las
  • 3 temperaturne / 2 hitrostni nastavitvi
  • odstranljiv zadnji filter
  • ozek koncentriran nastavek
  • razpršilnik
  • 2,2 m dolžina električnega kabla
  • 3 leta garancije

Si želite zelo dober, zmogljiv, a tudi eleganten sušilnik za lase v posebni barvi? Izberite sušilnik za lase Smooth Dry 5790PE podjetja BaByliss z ionsko tehnologijo in močjo 2300 W za zdrave, sijoče lase brez kodranja! S pomočjo ionske tehnologije sušilnik za lase 5790PE odpravlja statično energijo, tako da lahko uživate v svilnatih laseh brez učinka naelektrenja. Ima koncentrator za sušenje in oblikovanje las ter razpršilnik, zasnovan za kodre.

2 hitrosti in 3 nastavitve ogrevanja

Izberite med 3 nastavitvami toplote in 2 različnima hitrostma, da poiščete končno nastavitev za svoje lase. Z močjo 2300W lahko enostavno oblikujete želeno pričesko.

Ionska in keramična tehnologija

Ionska tehnologija zmanjšuje statično elektriko in vam daje mehke, sijoče in gladke lase. S pomočjo inovativne keramične tehnologije je toplota med postopkom sušenja uravnotežena, tako da vaši lasje ostanejo sijoči, naravni in zdravi.

Ozek koncentriran nastavek

Ozka šoba za oblikovanje vam daje popolne rezultate in sijajen, eleganten videz.

Razpršilnik

Razpršilnik za kodre ohranja prožnost in definicijo kodrov.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.