Oblikovalci las

BaByliss oblikovalec las AS773E

Visoko zmogljiv oblikovalec s 700 W, 50-milimetrski dvosmerno rotacijsko krtačo Hot Air Styler z najsodobnejšo napredno plazemsko ionsko tehnologijo, ki zagotavlja močno, hitro sušenje in oblikovanje z vidnim glajenjem.

Šifra: AS773E

94,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • moč 700W
 • 50 mm vrtljiva krtača z dvosmernim vrtenjem
 • napredna plazemska ionska tehnologija s pozitivnimi in negativnimi ioni
 • 3 temperaturne / 2 hitrostni nastavitvi
 • gumb za mrzel zrak
 • odstranljiv zadnji filter
 • ščetine različnih dolžin
 • 2,5 m upogljivega električnega kabla
 • zaščitni pokrov ščetin
 • 3-letna garancija

BaByliss Curl Secret Shine C1800E je prvi v zgodovini BaByliss avtomatskih kodralnikov opremljen s prebojnim sistemom pare Hydrotherm™, ki učinkovito vlaži lase, ter zagotavljajo sijaj in obstojnost kodrov! Prilagodite slog s 3 nastavitvami časa in 3 nastavitvami toplote za različne učinke kodranja na različne tipe las. Poleg tega ima krmiljenje smeri kodranja (desno, levo, izmenično), da imate popoln nadzor in naraven rezultat.

BaByliss Hydro Fusion Air Styler AS773E je vrtljiva krtača za vroč zrak s močjo 700W, ki s svojo 50mm dvosmerno vrtljivo krtačo nudi pričesko kot iz frizerskega salona. Napredna plazemska tehnologija uporablja dvojni ionski sistem za uravnoteženje vlage, ki združuje tako pozitivne kot negativne ione, ki skupaj hidrirajo lase in odpravijo naelektrenost, ko lase sušite in oblikujete. Zaradi oddajanja mešanice plazemskih negativnih in pozitivnih ionov, ki pomagajo ustvariti gladek volumen, lasje ostanejo neustavljivo mehki in sijoči z naravnim volumnom. Velika vrtljiva krtača s keramičnim sodom in izbrana mešanica mehkih ščetin za poliranje gladi in ukroti lase ter da konicam obliko za izjemno eleganten finiš.

Rezultati uporabe

Po uporabi Hydro-Fusion Air Stylerja:

 • 78% uporabnic je reklo, da so njihovi lasje videti manj naelektreni*
 • 72% uporabnic je reklo, da so njihovi lasje v boljšem stanju*
 • 70% uporabnic je reklo, da so njihovi lasje videti bolj gladki*

* Testirano v dvotedenskem obdobju

Lažje oblikovanje

Za naravno skodrane lase, težko nadzorovane ali preprosto trmaste lase, ki nočejo narediti tega, kar želite, kjer je oblikovanje pogosto dolga, moteča bitka, razen če imate pri sebi strokovnjaka. Vendar pa AS773E vrtljiva krtača z naprednim inženiringom in prvovrstno tehnologijo hitro ukrotila vaše lase na enostaven način za doseganje želenega videza.

Deluje negovalno

Hydro-Fusion Hot Air Styler združuje moč fizike s obstoječim strokovnim znanjem BaBlyiss-a na področju oblikovanja las ter deluje kot negovalec las med oblikovanjem. Ionski sistem za uravnoteženje vlage, ki združuje pozitivne in negativne ione za hidracijo, negovanje in preprečevanje pretirane vročine med sušenjem.

Video

V podjetju BaByliss smo z embalaže odstranili vso plastiko za enkratno uporabo. Znotraj darilne škatle boste namesto plastičnih vrečk in zaščitnih čepkov iz plastike zdaj našli popolnoma recikliran papir in karton, ki izdelek skrbno ščiti in zagotavlja, da pride v popolnem stanju, da ga lahko uporabljate in uživate. Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje te spremembe.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.