Oblikovalci las

BaByliss oblikovalec las W2247E

Preprosto stisnite pramen las med velik turmalinsko-keramični oblikovalec, da enostavno ustvarite čudovite globoke ne-naelektrene valove kot iz salona.

Šifra: W2447E

89,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • temperatura do 200°C
  • velike s turmalinom in keramiko prevlečene plošče
  • Advanced Ceramics™ grelni system
  • 3 nastavitve temperature 160°C - 200°C
  • gumb za prižig/izklop z indikatorjem
  • hladna konica za lažje rokovanje
  • avtomatičen izklop
  • 2,5m upogljivega električnega kabla
  • grelna podloga
  • 3-letna garancija

Babyliss Deep Waver W2247E je izvrstno orodje za oblikovanje, s katerim ustvarite velike, lepe in razkošne valove v laseh. V samo 30 sekundah se oblikovalec segreje in s 3 različnimi nastavitvami toplote ga lahko nastavite na temperaturo, ki ustrezajo vašim potrebam. Ima gumb za vklop / izklop in lučko, ki sveti, ko je vklopljen. 2,5 metra dolg in vrtljiv kabel olajša oblikovanje, velike keramične plošče iz turmalina pa zagotavljajo popoln rezultat.

Varno za lase

Oblikovalec las BaByliss W2447E je opremljen s ploščami, prekritimi s turmalinsko-keramično prevleko. To omogoča enakomerno ogrevanje in sposobnost hitrega oblikovanja pričesk - zahvaljujoč temu so lasje zaščiteni pred poškodbami. Poleg tega po takšni obdelavi ohranijo ne-statičnost.

Prilagajanje temperature

Ta naprava ima 3 nastavitve temperature v območju od 160°C do 200°C. Zahvaljujoč temu boste izbrali raven, ki vam bo omogočila doseči želeni učinek oblikovanja.

Varna uporaba

Oblikovalec W2447E ima gumb za vklop / izklop z indikatorjem vklopa. To omogoča še bolj priročno uporabo naprave - od daleč boste lahko ugotovili, ali je pretvornik vklopljen in pripravljen za delovanje. Zahvaljujoč funkciji samodejnega izklopa se naprava samodejno izklopi po nekaj minutah nedejavnosti.

 

1. OGREVANJE NA 200 ° C

Plošče oblikovalca se lahko segrejejo do 200°C, zaradi česar je primeren za oblikovanje tudi najbolj neposlušnih las. Poleg tega takšne temperature pospešijo oblikovanje.

 

2. UČINEK VALOV

Z valovito obliko oblikovalca BaByliss W2447E lahko enostavno dobite nadzorovano pričesko v obliki valov - zdaj si lahko doma oblikujete modne pričeske!

 

3. DOLG KABEL

Oblikovalec las BaByliss W2447E z 2,5 m dolgim ​​napajalnim kablom vam bo omogočil popolno svobodo gibanja med oblikovanjem las.

Video

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.