Moška nega

BaByliss MEN strižnik za brado T890E

Prirezovalnik brade iz japonske kolekcije s 34 izjemno ostrimi rezili iz japonskega jekla za natančnejši rez.

Šifra: T890E

Kolekcija: Japanese Steel

99,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • žični / brezžični
 • litij-ionska baterija
 • rezila iz japonskega jekla
 • 2-urno polnjenje
 • 120-minutni čas delovanja
 • natančno vodilo za glavnik
 • številčnica za prilagoditev dolžine
 • 0,5 mm - 12 mm, prilagoditev dolžine po 0,5 mm
 • 23 nastavitve dolžine
 • torba iz trde tkanine
 • 3-letna garancija

Obrežite, oblikujte in uredite celotno ali tridnevno brado z visoko zmogljivim BaByliss MEN T890E strižnikom za brado. Z visokokakovostnimi rezili iz japonskega nerjavečega jekla je mogoče celo goste brke natančno in čisto prirezati brez napora. Poganja ga litij-ionska baterija in japonska rezila. Vključuje zaščitno torbico.

Babyliss MEN T890E iz japonske kolekcije je profesionalni prirezovalnik brade z 34 izjemno ostrimi rezili iz japonskega jekla za natančnejši rez. Zahvaljujoč litij-ionski bateriji lahko strižnik uporabljate do 120 minut brez električne energije. Hitro polnjenje v dveh urah. Na voljo imate tudi možnost hitrega polnjenja v 20 minutah za 20 minut uporabe. Visokokakovostna rezila iz japonskega jekla z dolgo življenjsko dobo kažejo popolno zmogljivost rezanja. Nastavek glavnika omogoča enakomerno prirezovanje s 24 natančnimi nastavitvenimi možnostmi za kratko strnišče ali dolgo brado. Vključuje vodilo za prirezovanje brade z 24 dolžinami reza od 0,5 mm do 12 mm v korakih po 0,5 mm za večjo natančnost. Poleg tega vključuje trdo ohišje za shranjevanje, krtačo za čiščenje in mazivo za rezila. Odstranljivo in pralno rezilo.

Video

Odkrijte prednosti strižnika za brado

Rezila iz japonskega jekla

Profesionalna ultra ostra japonska rezila zagotavljajo izjemen rez na vseh vrstah dlak.

Litij-ionska baterija

120-minutna avtonomija s samo 2 urama polnjenja, zahvaljujoč močni litijevi bateriji. Omogoča tudi hitro polnjenje v 20 minutah, za 20 minut uporabe.

24 rezalnih dolžin

Ponuja 24 različnih 0,5–12 mm nastavitev, da najdete dolžino reza, ki najbolj ustreza vašemu slogu.

Vse vrste brad

Prirežite, oblikujte in določite svojo brado.

Pralna rezila

Preprosto odstranljivo rezilo, ki ga lahko operete pod tekočo vodo za lažje čiščenje.

Zaklenjena dolžina

Da zagotovite enakomerno dolžino, lahko vsako nastavitev zaklenete, da preprečite zdrs med uporabo.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las in brade, ne glede na vaš navdih.