Sušilniki las

BaByliss sušilnik las 6709DE

Salonski motor z močjo 2100W in ionskim nadzorom naelektrenih las nudi hiter in gladek salonski rezultat sušenja las.

Šifra: 6709DE

59,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • 2100W
 • salonski AC motor
 • hitrost zraka 106 km/h
 • narejen v Italij
 • ionski nadzor naelektrenosti las
 • 2 temperaturni / 2 hitrostni nastavitvi
 • zaklopni gumb za mrzel zrak
 • 6mm ultra-ozek koncentriran nastavek
 • Razpršilnik/difuzor
 • 8m dolžina električnega kabla
 • 5-letna garancija

Predstavljamo sušilec za lase Babyliss Paris Smooth Pro 6709DE s 2100W kakovostno salonsko motorno močjo in ionsko tehnologijo, ki preprečuje statiko, ter ustvari gladke in sijoče lase! Primeren je za domačo in profesionalno uporabo, saj uporabnikom ponuja dolgotrajno italijansko tehnologijo s 5-letno garancijo.

Babyliss Paris 6709DE je italijanski sušilnik las, izdelan s profesionalnim AC motorjem, katerega hitrost doseže 106 km/h. Sušilnik omogoča regulacijo dveh stopenj toplote in moči pihanja, pa tudi hladnega zraka, saj omogoča izključitev grelca za zaključek oblikovanja pričesk. Babyliss Paris 6709DE ima odstranljiv zadnji filter, ki omogoča enostavno čiščenje, zraven sušilnika pa sta priložena difuzor in koncentrator. 

Izdelano v Italiji.

Moč, hitrosti in temperature

Profesionalni motor z izmeničnim tokom v kombinaciji s (ultratankim) koncentratorjem in difuzorjem vam zagotavlja profesionalne rezultate kot pri frizerju. Moč 2100 vatov in hitrost zraka 106 km/h vam omogočata hitro in natančno sušenje. Opremljen je z 2 nivojema temperature in 3 stopnjami hitrosti, da popolnoma prilagodi zrak naprave vašemu tipu las in želeni pričeski. Ima tudi gumb za hladni zraka ki pomaga pri utrjevanju pričeske.

Ioni

Zahvaljujoč ionski funkciji so vaši lasje mehki, sijoči in statične naelektrenosti.

Udobje

Njegov obesni obroč je idealen za shranjevanja, saj omogoča, da imate sušilnik vedno na dosegu roke. Poleg tega lahko zaradi njegove lahkotnosti uživate v optimalni uporabi v popolnem udobju! 2,80 metra dolg vrtljiv kabel nudi učinkovito in praktično izkušnjo sušenja v kateremkoli prostoru doma.

Dodatki

Tanek koncentrator (6 x 75 mm) za natančen pretok zraka zagotavlja visoko natančnost pri oblikovanju pričeske. Priloženi difuzor pa je idealen za oživitev naravnega volumna las in omogoča, da so vaši kodri videti bolj obsežni in definirani.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.