Oblikovalci las

BaByliss oblikovalec las AS950E

BaByliss ima priloženi 2 glavi krtače v s premerom 40mm in 50mm za povečanje polnosti las in oblikovanje pričeske z gladkim zaključkom.

Šifra: AS950E

79,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • moč 650W
  • 50 mm keramična krtača
  • 40 mm keramična krtača
  • 2 grelni in hladna nastavitev
  • dvosmerna vrtljiva krtača
  • enakomerna zasnova cevi
  • ionski nadzor naelektrenosti las
  • 2,5 m upogljivega električnega kabla
  • zaščita za ščetine krtače
  • 3-letna garancija

Vrtljivi oblikovalec BaByliss AS950E je zmogljiva naprava z ionizacijsko funkcijo, ki vam bo pomagala oblikovati lase vsak dan. AS950E ima napredno tehnologijo senzorjev za nego las, ki uravnava toploto oblikovanja za popolno zaščito las pred pregrevanjem. Veliki keramični glavi za sušenje z mehkimi ščetinami posnemata sušenje las v frizerskem salon, saj ob konstantnem vrtenju skozi lase, ustvarimo čudovito obliko in volumen. Zasnova krtače in ionska tehnologija skupaj zagotavljata, da se pretok zraka enakomerno porazdeli, da se vaši lasje hitro posušijo, medtem ko sproščajo ione v lase, ki se zgladijo ko jih oblikujete.

Visoka moč

Moč naprave je v primeru oblikovalcev las zelo pomembna, ker določa moč pihanja in hitrost segrevanja. Model AS950E z močjo 650W bo takoj pripravljen za delo in vam bo omogočil učinkovito spopadanje z vsakodnevnim oblikovanjem las.

Vrtljivi krtači

Skupaj z oblikovalcem za lase boste prejeli 2 krtači. Vsaka od njih ima drugačen premer, zato si lahko lase oblikujete drugače - izberite srednjo krtačo, da ustvarite valove, in široko krtačo, za dodaten volumen pri korenu las.

Ionizacijska funkcija

Med delovanjem oblikovalec las proizvaja negativne ione, ki blagodejno vplivajo na stanje las - ščitijo jih pred statiko, olajšajo oblikovanje in zagotavljajo izjemno mehkobo.

 

1. UTRDITE SVOJO FRIZURO

Zahvaljujoč možnosti nastavitve hladnega pretoka zraka v krtače AS950E lahko utrdite svojo pričesko. Vse, kar morate storiti, je da hladen zrak vklopite na samem koncu oblikovanja las.

 

2. TEHNOLOGIJA ZRAČNEGA PRETOKA

V oblikovalcu je uporabljena tehnologija Air Flow - zahvaljujoč posebej zasnovanim prezračevalnim luknjam je oddajanje vročega zraka enakomerno in s tem - bolj varno za lase.

 

3. PRILAGAJANJE TEMPERATURE

2 temperaturni nastavitvi olajšata prilagajanje individualnim potrebam in načrtovanim pričeskam.

Video

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.