Ravnalci las

BaByliss ravnalec las ST573E

Eleganten in zmogljiv likalnik iz kolekcije Hydro-Fusion znamke BaByliss. Z njim zlahka dosežete popolnoma ravne gladke lase kot iz salona. Z edinstveno tehnologijo The Advanced Plasma Technology za sijoč videz las.

Šifra: ST573E

99,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

  • Temperatura do 235 °C
  • Grelni sistem Advanced Ceramics™ – vzdržljive keramične plošče za stalen dotok toplote
  • Edinstvena tehnologija ionizacije
  • Indikator ionizacije
  • 5 digitalnih nastavitev temperature
  • Samodejni izklop v primeru daljše nedejavnosti
  • 2,5 m dolg vrtljivi kabel
  • 3 leta garancije

Likalnik ima napredno plazemsko tehnologijo Advanced Plasma™, sistem, ki združuje negativne in pozitivne ione, ki pomaga lasni kožici hitro zapreti. Ta tehnologija zadrži naravno vlažnost las, odpravlja kodranje las in statiko med sušenjem ter odbija svetlobo za sijoč, svilnat zaključek. Vaši lasje bodo neverjetno mehki, sijoči, disciplinirani in revitalizirani.

Lasje so mehki in nahranjeni.

Lasje se ne skodrajo.

Lasje so izjemno gladki.

Lasje so sijoči.

Ta ravnalnik BaByliss ima izjemno dolge lebdeče keramične plošče velikosti 120 x 25 mm, ki vam omogočajo preprosto, hitro in nežno ravnanje las, ne da bi jih zlepili. Njegov sistem Advanced Ceramics™ nudi zelo hiter dvig temperature in omogoča homogeno glajenje po celotnem pramenu. Od 140°C do 230°C izberite temperaturo, ki ustreza vašemu tipu las.

S svojimi zaobljenimi ploščami vam bo ta BaByliss ravnalnik omogočil ustvarjanje kodrov in se tako prilagodil vsem vašim željam, vsem vašim stilom.

Zahvaljujoč funkciji samodejnega izklopa boste ta izdelek lahko uporabljali popolnoma varno. Priložena je toplotno odporna torbica za shranjevanje, ki omogoča enostavno prenašanje. Z vrtljivim kablom dolžine 2,5 m odkrijte pravo udobje uporabe in si olajšajte oblikovanje.

Končno poskrbite za profesionalno ravnanje, hkrati pa zaščitite svoje lase pred toplotnimi poškodbami in uživajte v laseh z neverjetno svilnatim dotikom in neprimerljivim sijajem.

Poleg tega ima ta ravnalnik BaByliss 3 leta garancije.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.