Oblikovalci las

BaByliss vrtljiva krtača za lase AS970E

Zmogljiv 650W zračni oblikovalec za izjemno hitro sušenje in z možnostjo vrtljivih krtač. Vključuje 4 zamenljive nastavke za sušenje, polnost, glajenje in ravnanje brez naelektrenosti.

Šifra: AS970E

109,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • moč 650W
  • 50 mm krtača z mehkimi ščetinami
  • 38 mm krtača s trdimi ščetinami
  • krtača za glajenje
  • nastavek za ravnanje
  • 2 grelni in hladna nastavitev
  • zasnova cevi z enakomernim pretokom zraka
  • ionski nadzor naelektrenosti las
  • 2,5 m upogljivega električnega kabla
  • 2-letna garancija

Ta rotacijski oblikovalec las ima poleg krtače za glajenje, dodani dve zračni krtači in nastavek za ravnanje las. Oblikovalec oddaja ione za spodbujanje statičnega naboja v laseh, ki pozitivno vpliva na lasna vlakna.

Z BaByliss Big Hair Luxe AS970E lahko ustvarite različne pričeske. S krtačo za kodranje dobite 4 nastavke, ki vam omogočajo ustvarjanje valovitih, skodranih ali ravnih las. Zahvaljujoč vrtljivemu gibanju krtače ustvarite volumen las takoj, tako da sami nastavite smer vrtenja. Med modeliranjem las si hkrati sušite lase. Ionska tehnologija preprečuje statične in kodraste lase. Keramična tehnologija tudi ščiti vaše lase pred vročino krtače. Krtača za sušilec las ima 2 različni nastavitvi sušenja, 2 nastavitvi temperature in hladen učinek. S to hladno nastavitvijo utrdite svojo pričesko, da ostane taka dlje.

IONSKA FUNKCIJA

Ionska funkcija proti statiki, za mehke in sijoče lase

NADZOROVANI STYLING

2 gumba za določitev vroče temperature in gumb za hladen zrak omogočajo optimalen nadzor med oblikovanjem. Zaradi funkcije hladnega pihanja bo vaša pričeska bolj obstojna. Na koncu oblikovanja vklopite funkcijo hladnega pihanja. Tok hladnega zraka bo frizuro popolnoma utrdil in ji dal končno obliko.

SMER VRTENJA

Z lahkoto lahko izberete najprimernejšo smer vrtenja krtač

NE ZAPETITE SE V ELEKTRIČNI KABEL

Oblikovalec AS970E uporablja vrtljiv kabel, ki se lahko zasukata v katero koli smer. To preprečuje, da bi se vam kabel zapletel med oblikovanjem las.

ZARADI KERAMIČNE PREVLEKE NAJ BODO VAŠI LASJE VARNI

Keramična prevleka bo ohranila vaše lase varne. Ker se enakomerno segreva, učinkovito zmanjša tveganje za poškodbe las.

VOLUMEN IN STRUKTURA

S 50-milimetrsko termično krtačo lahko lasem dodate strukturo in volumen pri koreninah.

VALOVITI LASJE

38-milimetrska krtača je kot nalašč za oblikovanje frufruja in srednje kratkih las

VALOVITI LASJE

20-milimetrska krtača je kot nalašč za oblikovanje frufruja in srednje kratkih las

GLAJENJE LAS

Lase lahko s krtačo za gladko sušenje posušite, in oblikujete, da v nekaj minutah postanejo mehki in ravni.

 

Video

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.