Oblikovalci las

BaByliss oblikovalec las 2165CE

Popolno orodje za ustvarjanje koreninskega volumna, teksture ali dodajanja sloga svoji pričeski z učinkom stiskanja, ki ga drugi izdelki ne morejo ponoviti.

Šifra: 2165CE

49,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • temperatura do 210°C
  • velike s turmalinom in keramiko prevlečene plošče
  • 10 nastavitev temperature 120°C - 210°C
  • gumb za prižig/izklop z indikatorjem
  • avtomatičen izklop
  • 1,8m upogljivega električnega kabla
  • 3-letna garancija

Z oblikovalcem las 2165CE si boste doma pričarali čudovite pričeske - na varen in enostaven način. Z BaByliss 2165CE naredite »vafljeve« kodre za vsak tip las. Ta oblikovalec ima 10 različnih temperaturnih nastavitev med 120°C in 210°C. Tako suhe in poškodovane lase oblikujete pri temperaturi do 130°C, goste in čvrste lase pa pri 210°C. Zahvaljujoč keramični prevleki oblikovalec enakomerno porazdeli toploto po kleščah, tako da so vaši lasje zaščiteni pred poškodbami zaradi vročine.

Varno za lase

Oblikovalec las BaByliss 2165CE je opremljen s ploščami, prekritimi s turmalinsko-keramično prevleko. To omogoča enakomerno ogrevanje in sposobnost hitrega oblikovanja pričesk - zahvaljujoč temu so lasje zaščiteni pred poškodbami. Poleg tega po takšni obdelavi ohranijo ne-statičnost.

Varna uporaba

Ni vam več treba skrbeti, če ste se pred odhodom iz hiše spomnili na izklop oblikovalca las. Zahvaljujoč funkciji samodejnega izklopa se naprava samodejno izklopi po nekaj minutah nedejavnosti.

Prilagajanje temperature

Oblikovalec las BaByliss 2165CE ima kar 10 temperaturnih nastavitev v razponu od 120°C do 210°C. Zahvaljujoč temu lahko svoje delovanje enostavno prilagodite svojim lasem - za tanke in občutljive lase izberite nižje temperature; če želite oblikovati goste lase, napravo postavite na višjo raven.

 

1. OGREVANJE NA 210 ° C

Plošče oblikovalca se lahko segrejejo do 210°C, zaradi česar je primeren za oblikovanje tudi najbolj neposlušnih las. Poleg tega takšne temperature pospešijo oblikovanje.

 

2. OKVIR Z VEČ VSEBINE

Oblikovalec las BaByliss 2165CE bodo še posebej cenili ljudje s tankimi lasmi - zahvaljujoč takšnemu oblikovanju bo vaša pričeska dobila volumen .

 

3. DOLG KABEL

Oblikovalec las BaByliss 2165CE z 1,8 m dolgim ​​napajalnim kablom vam bo omogočil popolno svobodo gibanja med oblikovanjem las.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.