Ravnalci las

BaByliss ravnalec las ST089E

Z najvišjo temperaturo 230 ° C, keramičnimi ploščami in večnapetostjo, za gladko oblikovanje doma ali v tujini.

Šifra: ST089E

36,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • temperatura do 230°C
  • keramične prevlečene plošče
  • 2 temperaturi 200°C - 230°C
  • pripravljen za uporabo v 30. sekundah
  • večnapetost
  • 2m upogljivega električnega kabla
  • grelna podloga
  • 3-letna garancija

BaByliss ST089 je zaradi svoje večnapetostne funkcije kot nalašč za oblikovanje pričeske na potovanjih.

S ploščami 24 x 95 mm in ukrivljeno površino poravnajte lase z minimalnim naporom za lase in v najkrajšem možnem času dobite popolne kodre! Plošče so opremljene s keramično prevleko, ki vam vsakič pusti svilnate in sijoče lase!

Ker želimo vedno biti v koraku s časom, je BaByliss ST089E likalnik za lase pripravljen z ultrahitro uporabo v samo 30 sekundah! Dve temperaturni razponi, od 200 ° C do 230 ° C, sta popolnoma prilagojeni oblikovanju krhkih in barvanih las ter močnih in naravnih las. Njegov profesionalni vrtljivi kabel dolžine 2 metro vam bo omogočil udobno poravnavo las.

Da boste lahko med uporabo ali po njej brez skrbi odložili ravnalec na pohištvo, je priložena tudi toplotno odporna podloga.

Rezultat

Za vaš tip las je enostavno izbrati eno od dveh temperaturnih nastavitev, bodisi 200°C bodisi 230°C in se prepričajte, da boste želeno pričesko dobili zelo hitro!

Uporaben

Si želite ravnih las in definiranih kodrov, a se bojite dolgočasnega videza poslabšanih las? Z ravnalcem las BaByliss ST089E, ki je opremljen s keramično prevleko, dobite želeni videz in pa tudi dodaten lesk las!

Priročen

Da lahko med urejanjem ali ob zaključku ravnanja las odložite ravnalec na pohištvo, je priložena tudi toplotno odporna podloga.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.