Strižniki las

BaByliss MEN strižnik las E695E

Strižnik las BaByliss s kakovostnimi rezili iz nerjavečega jekla s priloženimi 8 glavničastimi nastavki omogoča nastavljivo dolžino striženja 3–25 mm.

Šifra: E695E

29,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • žični
  • 5 vodil za glavnik
  • 8 dolžin 0,5-25mm
  • čistilna krtača
  • olje
  • 3-letna garancija

BaByliss E695E strižnik las bo poskrbel, da bodo vaši lasje vedno skrbno urejeni. Za učinkovito striženje skrbijo kakovostna široka rezila, izdelana iz trpežnega nerjavečega jekla. Strižniku las E695E so dodali 8 glavničastih nastavkov za preprosto prilagoditev dolžine striženja od 3 do 25 mm. Prednost strižnika je možnost enostavne nastavitve 5 različnih pozicij striženja.

Priročen in učinkovit

Babyliss E959E je učinkovit prirezovalnik las z izjemno širokim rezom, ki še hitreje in lažje doseže želeni rezultat. Skupaj je vključenih 8 glavnikov dolžin: 3 - 6 - 9,5 - 13 - 16 - 19 - 22 in 25 mm. Rezilo široko 45 mm iz nerjavečega jekla ga dolgo ohranja ostrega, s priloženim oljem in krtačo pa lahko enostavno strižnik očistite in mu s tem podaljšate življenjsko dobo.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.