Moška nega

BaByliss Men urejevalnik MT996E

Akumulatorski brezžični urejevalnik je kot nalašč za striženje, oblikovanje in ustvarjanje lastnega sloga, za popolno vzdrževanje las, brade, telesa ali obraza.

Šifra: MT996E

Kolekcija: Japanese Steel

159,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

Akumulatorski brezžični urejevalnik BaByliss MEN MT996E profesionalnega razreda z robustnim kovinskim ročajem in 4 zamenljivimi rezalnimi glavami. Ta funkcijski urejevalnik je kot nalašč za striženje, oblikovanje in ustvarjanje lastnega sloga, za popolno vzdrževanje las, brade, telesa ali obraza. Ta akumulatorska večnamenska naprava profesionalnega razreda, ki jo poganja litij-ionska baterija, je zasnovana za vrhunsko striženje in vzdrževanje dolžine dlak za vsak dan. Njegova japonska rezila iz jekla vam omogočajo hitro in natančno pristriženje v enem prehodu. 

 

LASTNOSTI:

  • Priložena vodila za glavnik za lase, telo, brado in strnišča.
  • Litij-ionska baterija za izjemne brezžične zmogljivosti.
  • Napreden sistem hitrega polnjenja s 3 urnim polnjenjem za 5 ur brezžične uporabe ali hitrim polnjenjem 20 minut za 40 minutno uporabo.
  • Robusten kovinski ročaj, zasnovan za profesionalno vzdržljivost.
  • Digitalni zaslon prikazuje potek polnjenja in preostali čas baterije.
  • 4x rezalne glave z edinstvenim sistemom MagFix ™. Sistem MagFix ™ uporablja magnetno silo za varno držanje glav na mestu in jih olajša pritrditev in odstranitev.
  • Japonski natančni prirezovalnik iz jekla za ultra tesno 0,2 mm površino.
  • 6-mestno vodilo glavnika za strnišče 1-3,5 mm.
  • 4 x vodila za glavico za brado 5,6,7,8 mm.
  • 2 x vodila za glavnik 3, 4 mm. 
  • 2-položajni vodnik za glavnik za obrvi 3-5 mm.
  • Japonski trimer za jeklo s širšim rezilom za gladko rezanje na daljših, debelejših dlakah. 
  • 3x vodila za glavnik 9, 12, 16 mm.
  • Brivnik s folijo za podrobnejše zaključke robov in lasišča s tesnim britjem.
  • Trimer za nos in ušesa s poševnim rezilom za gladko in nežno rezanje.
  • 100% vodoodporen za fleksibilno uporabo v mokrem in suhem stanju.
  • Enostavno čiščenje.

 

Odkrijte novo kolekcijo BaByliss Super-X Metal Series, zasnovano tako, da vam ponuja najboljše rezultate in prikrajšanje dlak celotnega telesa v udobju vašega doma! Kolekcija Super-X Metal združuje elegantne elemente in visoko kakovostne tehnološke elemente. 

Pristrizite linijo las, oblikujte obrvi in ​​ostrižite ter poskrbite za svojo brado z novim urejevalnikom MT996E Super-X Metal Series s 15 dodatki BaByliss! Predstavljamo novo kolekcijo BaByliss Super-X Metal Series, zasnovano tako, da vam nudi popoln komplet za osebno nego v udobju vašega doma! Urejevalnik ima vodotesno tehnologijo, zato se lahko uporablja pod tušem. Natančna rezila 0,2 mm so narejena iz visokokakovostnega japonskega jekla, magnetni konci pa so varno pritrjeni in jih je mogoče enostavno odstraniti.  

Visoko zmogljiva naprava za urejanje telesa prinaša izjemno zmogljivost in profesionalne rezultate. Izjemna zmogljivost litij-ionske baterije zagotavlja do 5 ur brezžičnega delovanja za trajno moč tudi pri nižjih stopnjah napolnjenosti. Digitalni zaslon prikazuje, ali je polnjenje v teku in preostali čas baterije. Hitro polnjenje lahko opravite tudi za 20 minut za približno 40 minut uporabe. 

Vrhunska zmogljivost striženja

Natančno izdelana japonska rezila iz jekla, ki zagotavljajo vrhunsko zmogljivost striženja za profesionalne rezultate. 

Litij-ionski akumulator

Litij-ionska baterija visoke zmogljivosti, ki omogoča 5 ur uporabe s 3 urnim hitrim polnjenjem. 

Napredni digitalni zaslon

Digitalni zaslon prikazuje napredovanje polnjenja in preostalo življenjsko dobo baterije. 

Vodoodporen

100% vodoodporna naprava za vsestransko uporabo pod tušem ali na suhi koži, kar omogoča tudi enostavno čiščenje. 

Višine in vodila za striženja

Izberite svojo dolžino med 11 enostavnimi vodili za striženje, ki se magnetno pritrdijo. Vodilo za brado 1-3,5 mm; 4 vodila za brado 5, 6, 7, 8 mm; 2 vodili za telo 3, 4 mm; vodilo za obrvi 3-5 mm in 3 vodila za lase 9, 12, 16 mm. 

Tehnologija MagFix ™

Sistem MagFix ™ uporablja magnetno silo za varno držanje pripomočkov, zaradi česar jih je enostavno pritrditi in odstraniti. 

Robustna kovinska oblika

Robusten kovinski ročaj, zasnovan za dolgotrajno zanesljivost in zmogljivost. 

Polnilec

Kompaktna držala za polnjenje in shranjevanje s sistemom MagFix ™ za varno shranjevanje dodatne opreme. 

Video

V podjetju BaByliss smo sprejeli ukrepe za odstranitev vse plastike za enkratno uporabo iz embalaže. V darilni škatli boste namesto plastičnih vrečk in ščitnikov iz plastičnih vtičev našli popolnoma recikliran papir in lepenko, ki izdelek skrbno ščiti in mu zagotavlja popolno uporabo in uživanje. Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje te spremembe. 

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.