Moška nega

BaByliss MEN precizni prirezovalnik E110E

Kompakten prirezovalnik dlačic v nosu in ušesih v obliki diamanta omogoča brezžično delovanje in preprečuje boleče vlečenje in ureznine. Odlikuje ga odstranljiva glava in ergonomska oblika iz oblikovane kovine.

Šifra: E110E

41,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • prirezovalnik za nos in ušesa 
  • baterijski 
  • vključuje 1 x AA baterijo 
  • odstranljiva glava za enostavno čiščenje 
  • torbica za shranjevanje  
  • nastavki so zamenljivi in ​​pralni 
  • 3-letna garancija 

 

BaByliss E650E prerezovalnik dlačic v nosu in ušesih omogoča hitro, natančno in neboleče odstranjevanje nadležnih dlak na težje dostopnih mestih. Glava prirezovalnika ima posebno obliko diamanta, da ščiti notrajnost ušes in nosu pred odpadlimi dlačicami. Glavo lahko enostavno položite v nos in ušesa, kjer bodo vrtljiva rezila dlačice pristrigla in ne izpulila. Z natančno glavo za obrezovanje v kombinaciji s vodili za glavnik 3 mm in 5 mm lahko obrvi oblikujete in obrežete glede na individualne želje. Poleg vsestranske uporabnosti ga zaznamujeta še brezžično delovanje ter edinstveni dizajn. 

Kakovost striženja zagotavljajo rezila, izdelana iz trpežnega, obstojnega nerjavečega jekla. Za popolno higieno je poskrbljeno z odstranljivo glavo za enostavno čiščenje, ki jo lahko sperete pod tekočo vodo. Praktično deluje na baterijo (priložena je 1 baterija AA) in je zaradi stikala za vklop / izklop zelo E110E enostavna za uporabo. 

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las in brade, ne glede na vaš navdih.