Strižniki las

BaByliss MEN strižnik las E996E

Profesionalna brezžična naprava za vrhunsko striženje las. Natančno izdelana japonska rezila iz jekla imajo edinstven zelo oster kot rezanja za izjemno gladko in enostavno striženje tudi skozi daljše, gostejše lase.

Šifra: E996E

Kolekcija: Japanese Steel

159,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • žični / brezžični
 • natančno izdelana rezila iz japonskega jekla za gladko rezanje
 • litij-ionska baterija za izjemno brezžično delovanje
 • napreden sistem hitrega polnjenja s 3 urnim polnjenjem za 3 ure brezžične uporabe ali hitrim polnjenjem 20 minut za 20 minutno uporabo
 • robusten kovinski ročaj
 • konus za natančno nastavitev reza in še natančnejše striženje in bledenje
 • digitalni zaslon, ki prikazuje potek polnjenja in preostali čas baterije
 • 10 vodil za glavnik za razrede 0,5-8 (0,8 mm-25 mm)
 • vodila za zoženje levega in desnega ušesa
 • USB stojalo za polnjenje
 • torbica za shranjevanje
 • 3-letna garancija

 

Odkrijte novo kolekcijo BaByliss Super-X Metal Series, zasnovano tako, da vam ponuja najboljšo frizuro in nego las v udobju vašega doma! Kolekcija Super-X Metal združuje elegantne elemente in visoko kakovostne tehnološke elemente.

Visoko zmogljiva naprava za striženje las prinaša izjemno zmogljivost in profesionalne rezultate. Konusna vodila pomagajo ustvariti fine nastavitve reza, kot nalašč za mešanje in ustvarjanje popolnih zbledenj. Trikotna oblika telesa omogoča, da lasje prosto tečejo in tako preprečijo zamašitev. Izjemna zmogljivost litij-ionske baterije zagotavlja več kot 3 ure brezžičnega delovanja za trajno moč tudi pri nižjih stopnjah napolnjenosti. Digitalni zaslon prikazuje, ali je polnjenje v teku in preostali čas baterije. Hitro polnjenje lahko opravite tudi za 20 minut za približno 20 minut uporabe.

Nadzor natančnosti rezanja je neverjeten, do + 0,6 mm in ga je enostavno spremeniti s stransko ročico. S to stopnjo natančnosti se boste lahko strigli z gladkim prehodom s kratkih na dolge lase. Strižnik BaByliss E996E ima 10 standardnih rezalnih vodil z višino od 1,5 do 25 mm, vsako rezalno vodilo pa ima oznako; priloženi sta tudi dve ušesni vodili, levo in desno.

Eleganten in učinkovit

Novi strižnik BaByliss Super-X Metal Series E996E ima popolne dimenzije, a tudi uravnoteženo težo, kot nalašč za udobno uporabo. To je neverjetna nadgradnja za vse moške, ki se želijo urejati in striči doma. Ročaj ima robustno, elegantno, a tudi funkcionalno kovinsko ohišje, ki ponuja vrhunsko udobje med rokovanjem. 

Litij-ion 3 ure avtonomije

Z 3 -urno brezžično avtonomijo boste lahko brez prekinitev dobili popolno frizuro. Pred prvo uporabo strižnika BaByliss E996E serije X-Metal napolnite baterijo 3 ure. Največja zmogljivost baterije bo dosežena šele po treh ciklih polnega in praznjenja. Če ste ga pred uporabo pozabili napolniti, boste ob hitrem polnjenju 20 minut uživali v približno 20 minutah uporabe. 

Sami nadzirate višino striženja

Z nastavitvijo natančnosti rezanja ob straneh lahko zelo udobno pomagate pri natančnosti rezanja tudi med striženjem. Če želite povečati višino striženja, spustite ročico. Imate 5 nastavitvenih položajev, od +0,0 mm do + 0,6 mm.

Rezila iz japonskega jekla

Japonska rezila iz jekla zagotavljajo zelo natančno striženje in vsakič popolne rezultate. Za optimalno striženje priporočamo, da po vsaki uporabi napravo namažete z oljem med drsniki.

10 vodil za striženje

Strižnik za lase ima 10 standardnih vodil za rezanje z višino od 1,5 do 25 mm, za večje udobje pri uporabi pa je vsako vodilo za rezanje označeno. Stroj za striženje las vključuje tudi 2 natančni vodili za ušesa (levo in desno uho) in zagotavlja popolno striženje las od ušes do zatilja.

Sodobni odbitki

Za krajše lase na hrbtu in straneh, vendar daljše na vrhu, pritrdite enega od 10 rezilnih vodil z višino od 1,5 mm do 25 mm. Začnete lahko na zatilju in držite rezalno vodilo blizu glave z drsnimi gibi navzgor in navzven.

Video


V podjetju BaByliss smo sprejeli ukrepe za odstranitev vse plastike za enkratno uporabo iz embalaže. V notranjosti pakirne škatle boste namesto plastičnih vrečk in ščitnikov iz plastičnih vtičev našli popolnoma recikliran papir in karton, ki izdelek skrbno ščiti in zagotavlja, da je v popolnem stanju za uporabo. Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje te spremembe.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.