Moška nega

BaByliss MEN urejevalni set MT860E

BaByliss urejevalnik 11 v 1 vam omogoča, da dobite čeden videz, prilagojen vašemu preprostemu in hitremu slogu doma, brez obiska salona!

Šifra: MT860E

84,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • brezžični
 • vodoodporni
 • 8-urni polnilni sistem
 • 70-minutni čas delovanja
 • urejevalnik telesa z 3x nastavki (3-5-7mm)
 • natančni trimer z nastavljivim glavnikom (2 mm do 14 mm)
 • nastavljiv glavnik za strnišče (1 mm do 3,5 mm)
 • podroben trimer z 2x glavnikoma (3-5 mm)
 • trimer za nos in ušesa
 • torbica za shranjevanje
 • 3-letna garancija

BaByliss MEN MT860E 11 v 1 multigroomer ima priloženih 11 snemljivih dodatkov s katerimi uredite brado, obrežete zalizce, popravite obrvi, odstranite dlake z nosu in ušes, negujte in redčite dlake na telesu. Set vsebuje 4 zamenljive glave, enostavne za namestitev z enostavnim sukanjem: natančen obrezovalnik iz ogljika in titana, prirezovalnik za nos in ušesa, podroben trimer in urejevalnik telesa.  Dodatki so izdelanih iz kakovostnih materialov, ki vsakič zagotavljajo popoln rezultat: vodilo za brado: 2-14 mm; vodilo za britje: 1-3,5 mm; 2 vodili za obrvi: 3 in 5 mm; 3 vodila za urejevanje telesa: 3 mm, 5 mm in 7 mm. V primeru največje napolnjenosti urejevalnik MT860E deluje 70 minut, polnjenje baterije pa traja 480 minut. Kakovostna in trpežno rezilo iz titana zagotavlja natančno striženje gostejših las ali brade. Poleg tega je obrezovalnik MT860E vodoodporen in ga je zato mogoče uporabiti na vlažni koži, čiščenje pa postane tudi veliko lažje. Priložena je tudi torba za shranjevanje.

Ogljikov titan

Tehnologija rezila Carbon Titanium zagotavlja vrhunsko zmogljivost rezanja pri vseh vrstah las za lažje prirezovanje dlak.

Brezžična uporaba

Močna, brezžična uporaba do 70 minut s samo 8-urnim polnjenjem.

Pralne glave

Za enostavno čiščenje preprosto odstranite glavo iz ročaja in sperite pod tekočo vodo.

11 dodatkov

Ščipalka za lase Carbon Titanium MT860E je opremljena z 11 dodatki za telo in brado, tako da lahko doživite poljuben slog!

3 rezne glave

Osenčite, oblikujte in pristrizite dlake na obrazu in telesu s 3 enostavnimi rezalnimi glavami in različnimi nastavitvami dolžine.

Podroben trimer

Vzdržujte, oblikujte in pristirite kratko strnišče ali brado ter vzdržujte negovane dlake na telesu z rezili Carbon Titanium za natančno in ostro rezanje.

Trimer za nos

Varno in nežno pristrizite neželene dlake nosu in ušes.

Nastavek za strnišče

Zaključite svoj slog in robove z gladkim britjem in senčenim rezultatom.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las in brade, ne glede na vaš navdih.