Oblikovalci las

BaByliss kodralnik las C455E

Z 28-milimetrsko palico iz pravega titana zagotavlja hiter prenos toplote in ustvarja izjemno gladke valove s trajnimi rezultati.

Šifra: C455E

Kolekcija: Salon Brillance

64,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • temperatura do 210°C
  • 28mm konica iz titana
  • Advanced Ceramics™ grelni system
  • izjemno dolga palica
  • 6 digitalnih temperaturnih nastavitev 160°C - 210°C
  • avtomatičen izklop
  • 2,5m upogljivega električnega kabla
  • grelna podloga
  • grelna rokavica
  • 3-letna garancija

BaByliss C455E je salonska izvedba 28-milimetrske palice za ustvarjanje dolgotrajnih valov. Super polirano grelno telo iz pravega titana zagotavlja izjemno hiter prenos toplote za hitro oblikovanje brez napora in trajne rezultate. Izredno dolga palica je idealna za oblikovanje daljših dolžin las. 6 digitalnih nastavitev toplote do 210°C in ogrevalni sistem Advanced Ceramics™, med uporabo ohranjata konstantno visoko toploto za hitro in enostavno oblikovanje na vseh odsekih. Grelni element zelo hitro doseže pravo temperaturo in zagotavlja, da temperatura ne pade, če ga položite na hladne lase. Zaradi keramične prevleke kodralnik nežno prehaja skozi lase, dodatek kremena pa gladi ogrevalno površino.

S titanom obložene plošče

Konica kodralne palice BaByliss C455E je prekrita s titanovim premazom, ki enakomerno porazdeli toploto po celotni dolžini in ščiti lase pred škodljivimi vplivi visoke temperature.

6 nastavitev temperature

Temperaturo segrevanja kodralne palice lahko prosto nastavite od 160° C do 210° C. Prilagodite ga potrebam svojih las, da dosežete najboljši rezultat brez strahu, da bi jih poškodovali.

Avtomatski izklop

Ste že kdaj pozabili izklopiti kodralnik? V primeru modela BaByliss C455E vam ni treba skrbeti - naprava se bo po nekaj minutah neaktivnosti sama izklopila.

1 . Dolga kodralna palica

Kodralnik BaByliss C455E je opremljen s precej dolgo konico, na katero lahko zavijete tudi izjemno dolge lase. Priložena grelna rokavica bo varovala vašo roko pred opeklinami.

2. Temperatura do 210ºc

Najvišja temperatura, do katere lahko ogrevate kodralnik, je dovolj visoka, da bo delovala tudi na lase, ki jih je še posebej težko oblikovati.

3. Udoben kabel

Kodralnik ima vrtljiv kabel dolžine 2,5 m za optimalno svobodo gibanja med kodranjem las.

Video

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.