Oblikovalci las

BaByliss kodralnik las C271E

S tem 16-milimetrskim keramičnim kodralnikom v klasičnem slogu ustvarite gladke, natančno določene kodre.

Šifra: C271E

24,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • temperatura do 185°C
  • dolga 16mm konica
  • keramična prevleka
  • globalna uporaba
  • tulec za krtačo
  • 1,8m upogljivega električnega kabla
  • 3-letna garancija

Babyliss C271E je klasičen in praktičen kodralnik, s katerim lahko naredite čudovite kodre in ustvarite polnost na lasišču. Kodralnik je zasnovan z "sponko", ki drži lase, medtem ko jih oblikuje, tako da so vaši prsti varni pred opeklinami. Na voljo je s priročnim nastavkom krtače, ki jo lahko namestite na kodralnik, kar vam omogoča, da z njo ustvarite volumen pri koreninah las. Kodralnik se hitro segreje na 185 stopinj, z vgrajeno oporo lahko kodralnik med uporabo odložite in preprečite poškodbe površin med uporabo. Grelni element Babyliss C271E je dolg 112 mm in s keramično prevleko.

Tanek kodralnik

Izredno tanek kodralnik, s katerim lahko ustvarite majhne, natančno določene kodre.

Krtača

Z dodatnim nastavkom s krtačo lahko oblikujete pričesko ter ustvarite več volumna pri koreninah.

Varno

Babyliss C271E je večnapetostni kodralnik, ki zagotavlja večjo varnost in učinkovitost. Napravo uporabljajte v vseh pogojih doma in na poti.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.