Ravnalci las

BaByliss ravnalec las ST2482

Super polirane plošče iz pravega titana za enostavno ravnanje, ultra gladko ukrivljeno ohišje iz nerjavečega jekla za ustvarjanje kodrov.

Šifra: ST482E

Kolekcija: Salon Brillance

109,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • temperatura do 235°C
 • 28mm široke plošče iz titana
 • zelo dolga površina za ravnanje
 • Advanced Ceramics™ grelni sistem
 • ionski nadzor naelektrenosti las
 • 5 nastavitev temperature 150°C - 235°C
 • gumb za vklop/izklop
 • 3m upogljivega električnega kabla
 • Silikonski nastavki za konice za kodranje
 • grelna podloga
 • 5-letna garancija

Profesionalni frizerski pripomoček z dvema funkcijami. BaByliss Straight & Curl Brilliance ST2482 lahko uporabite za enostavno ravnanje las ali za ustvarjanje popolnih kodrov ali valov. Dolgotrajne, sijajne in valovite sloge je mogoče ustvariti tudi z debelimi in neobvladljivimi lasmi - gladki rezultati so zaradi zaobljenih plošč zagotovljeni. Široke plošče s keramično prevleko z diamantom in nastavek za glavnik vam bodo lase v kratkem času poravnali - in to v enem zamahu.

 

Inteligentna tehnologija za dih jemajoče sloge

Zahvaljujoč svoji ionski tehnologiji z učinkom nestatičnosti, bo babyliss ST2482 vašim lasem zagotovil dodaten sijaj in gladkost. Njegov ogrevalni sistem Advanced Ceramics™ distribuira toploto dosledno in nenehno. Katero stopnjo toplote želite uporabiti, je odvisno samo od vas. Obstaja pet različnih temperaturnih nastavitev, ki vam pomagajo ustvariti svoj individualni slog.

Plošče iz pravega titana

Izredno dolge plošče s prevlečeno s titanovo keramiko brez truda drsijo po večjih odsekih za čudovite gladke rezultate.

Polkrožna oblika

Izjemno gladko oblikovano ohišje omogoča dolgotrajne čudovite kodre in valove.

Ionska tehnologija

Aktivno odpravlja statiko in ukroti lase, odličen končni rezultat.

Hladni nastavki za konice

Enostavno in varno oblikovanje.

Stalno regulirana toplota

Ogrevalni sistem advanced ceramics™ omogoča hiter prenos toplote in ohranja visoko temperaturo za dosledno delovanje na vseh odsekih.

Regulacija spremenljive temperature

Pet nastavitev od 185°c do 235°c ponuja izboljšano zaščito pred vročino za vse tipe las.

Hitro segrevanje

Pripravljen za uporabo v 15 sekundah za hitre rezultate oblikovanja.

Uporaba

Ravnanje

Suhe lase razčešite in razdelite na odseke. Vklopite aparat in izberite nastavitev toplote, ki ustreza vašemu tipu las. Vzemite del las in ga položite med plošče, blizu korenin. Lase trdno držite med ploščami in jih potisnite po dolžini, od korenine do konice. Po potrebi ponovite. Pred česanjem pustite, da se lasje ohladijo. Po uporabi aparat izklopite in izključite iz električnega omrežja. Preden shranite aparat, ga pustite, da se ohladi.

Ustvarjanje kodrov

Prepričajte se, da so hladne konice nameščene na koncu naprave. Vklopite aparat in izberite nastavitev toplote, ki ustreza vašemu tipu las Ločite del las. Manjši kot je odsek, bolj opredeljen je koder. Večji kot je odsek, bolj ohlapen je koder. Vzemite odsek za lase in postavite med plošče, približno 3 centimetre od korenin. Držite ročaj aparata v eni roki in hladne konice v drugi, obrnite aparat nazaj za 180 °, tako da so lasje enkrat oviti okoli zunanje strani aparata. Aparat počasi drsite po dolžini las od korenin do konic z gibi navzdol. Aparat spustite iz las.

Nevarnosti in opozorila

Naprave med uporabo ne postavljajte na toplotno občutljivo površino. Pazite, da vroča površina aparata ne pride v neposreden stik s kožo, zlasti z očmi, ušesi, obrazom in vratom.

Babyliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje babyliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.