Oblikovalci las

BaByliss oblikovalec las MS22E

BaByliss set za oblikovanje las vključuje vse, kar potrebujete za oblikovanje popolne pričeske po vaših željah – v vsakem trenutku, za vsako priložnost.

Šifra: MS22E

49,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

  • temperatura 180°C
  • s keramiko prevlečene plošče
  • zamenljivi nastavki
  • 2 kodralnika 9 mm in 32 mm
  • 4 dodatki: 19 mm ščetka, plošči za ravnanje in kodranje, plošči za ravnanje in krimpanje, 3D plošči za valovito oblikovanje las
  • 2-letna garancija

Babyliss MS22E ima neverjeten nabor orodij za oblikovanje las, ki so kot nalašč za tiste, ki se pri oblikovanju las ne želijo omejiti. Vsebuje različne zamenljive glave, tako da lahko izbirate, ali želite gladke, kodraste ali valovite lase, odvisno od priložnosti in vašega razpoloženja. Vsi kovinski deli kompleta so prevlečeni s keramiko, kar daje lasem nežen videz in sijajni rezultat.

Odlikuje ga edinstveni dizajn z možnostjo enostavne uporabe. Prednost seta je izjemna nežnost do las. Za optimalne rezultate oblikovanja deluje pri temperaturi 180 °C. Za ustvarjanje unikatnega sloga uporablja različne zamenljive nastavke.

BaByliss MS22E Multi-styler, je opremljen z izpopolnjenim asortimentom več stilskih linij. Multi-styler podjetja BaByliss nima enega ali dveh, ampak 6 različnih nastavkov, ki vam pomagajo doseči popolno oblikovanje las. Oblikovalec je opremljen z edinstvenim varovalnim sistemom, za lažjo menjavo nastavkov. Zunanje ohišje je izdelano iz termoreaktivne plastike s keramično ojačitvijo za dodatno zaščito pred vročino in je odporno na udarce.

Uporaba

Preden pričnete z menjavo ali nameščanjem nastavkov na aparatu, se vedno prepričajte, da je aparat izključen (povlecite vtičnico iz elek. omrežja, izključite aparat (0) ) in prepričajte se, da so nastavki, ki jih menjavate popolnoma ohlajeni. Vedno preverite, če je nastavek pravilno na svojem mestu in šele potem vključite aparat v el. omrežje. Vklopite stikalo na I, indikatorska lučka vam bo zasvetila. Pustite približno 5 minut, da se izbrani nastavek na aparatu ogreje. Med uporabo se nikoli ne dotikajte vročih nameščenih nastavkov, da se ne opečete!

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.