Sušilniki las

BaByliss sušilnik las D665E

Salonski sušilnik z močjo 2200W in z naprednim digitalnim motorjem za pravo mešanico hitrosti in tlaka za hitro, nadzorovano sušenje in izjemno glajenje.

Šifra: D665E

Kolekcija: Salon Brillance

139,99 € *

* Navedena je priporočena maloprodajna cena na slovenskem trgu. Za aktualno ceno preverite ponudbe pri trgovcih, v zavihku Lokacije nakupa

LASTNOSTI:

 • 2200W
 • salonski BLDC motor
 • hitrost zraka 129 km/h
 • hiter pretok zraka
 • ionski nadzor naelektrenosti las
 • titan-keramični
 • 3 temperaturne / 2 hitrostni nastavitvi
 • zaklopni gumb za mrzel zrak
 • ultra-ozek koncentriran nastavek
 • razpršilnik za definiranje kodrov
 • 3m dolžina električnega kabla
 • 10-letna garancija na motor

Zmogljiv 2200 W profesionalni sušilec za lase za frizerske rezultate.

Njegov pametni motor ustvarja močan, natančen pretok zraka za izjemno hitre rezultate sušenja in fantastičen zaključek.

Inovativna ionska tehnologija z učinkom anti-frizz zagotavlja izjemno mehke lase in sijoč rezultat z sproščanjem hranilnih ionov.

Lahko ohišje in posebej zasnovan sistem za dovod zraka zagotavljata večje udobje pri vsakodnevni uporabi.

Sušilec za lase je mogoče individualno prilagoditi glede na stopnjo temperature in hitrosti, kar omogoča optimalno uporabo za različne tipe las. Ima tudi zaklopni gumb za hladen zrak.

10-letna garancija na motor.

Moč, hitrosti in temperature

Z Salon Air Brilliance 2200 sušilcem za lase D665E podjetja BaByliss dobite najboljši sušilec za lase z najnovejšimi tehnologijami in 10-letno garancijo na motor. Zdaj lahko profesionalno osušite lase tudi  doma. Napredni in pametni digitalni motor v kombinaciji z 2000 W daje hiter in sorazmeren zračni tlak, ki vam omogoča, da lase hitro posušite do 129 km / h. Odslej lase in slog sušite varno in enostavno. Sušilec za lase pazi na temperaturo, je lahek in zasnovan tako, da se zrak nenehno razporedi.

Ioni

Anti-frizz ionska funkcija lase obnavlja, dodatek titana in keramike pa pripomore pri manjši poškodbi las med sušenjem. Ioni bodo svoje delo opravljali bolje, vaši lasje pa bodo mehkejši in sijoči!

Udobje

Njegov obesni obroč je idealen za shranjevanja, saj omogoča, da imate sušilnik vedno na dosegu roke. Poleg tega lahko zaradi njegove lahkotnosti uživate v optimalni uporabi v popolnem udobju!  3 metre dolg vrtljiv kabel nudi učinkovito in praktično izkušnjo sušenja v kateremkoli prostoru doma.

Nastavitve za vaš tip las

Izberite svojo kombinacijo nastavitev, odvisno od tega, ali lase sušite ali jih oblikujete. Dokončajte oblikovanje z načinom hladnega piša, katerega gumb je mogoče zakleniti. Tako se vaše povrhnjice las spet zaprejo, oblika pričeske pa je bolj obstojna in sijoča.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.